Samenwerkingspartner - Sport2Inspire

In februari 2020 zijn Martijn van der Lee van Sport2Inspire en Johan Rietveld van SEE agency een officiële samenwerking aangegaan. Sport2Inspire is een sportmarketingbureau dat onder andere gespecialiseerd is in het ontwikkelen van marketingconcepten voor het bedrijfsleven, sportevenementen organiseert en lokale overheden ondersteunt bij sportbeleid. Sport2Inspire heeft onder andere gewerkt voor de KNVB, Eredivisie CV, FBK Games, NOC*NSF, Soccer Camps United en Decathlon.

 

 

Met deze samenwerking zijn beide bureaus beter in staat om in te spelen op de behoefte in de markt en kan er een breed scala aan producten en diensten worden aangeboden binnen het sportmarketing domein.

 

Over de samenwerking

Johan Rietveld over de samenwerking met Sport2Inspire:

  

“Het is mooi dat wij nu daadwerkelijk als samenwerkingspartners aan elkaar verbonden zijn. Martijn heeft enorm veel sportmarketing ervaring en weet wat er in de topsport gevraagd wordt. Zijn creatieve, pragmatische en doortastende aanpak zorgt ervoor dat wij onze huidige en ook potentiële klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


Contactgegevens

Sport2Inspire

Werfheegde 23

7481 JR Haaksbergen

Email: info@sport2inspire.nl

Telephone: 0031 53-820 09 27